Mvogo looft supporters van PSV: Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt

Mvogo looft supporters van PSV: "Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt"

01-03-2021 11:09 Laatste update: 11:42
117

Yvon Mvogo geeft een groot compliment aan de supporters van PSV. De achterban stak de selectie voor de wedstrijd tegen Ajax een hart onder de riem en wachtte ze bij het stadion op. Nog nooit heeft Mvogo zoiets gezien.

"Toen we naar het stadion gingen, stonden fans ons op te wachten. Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt", zei Mvogo na afloop op de persconferentie. "Het was echt geweldig om te zien. We waren al gemotiveerd, maar als je zoiets ziet wil je niet 100, maar 200 procent geven. PSV - Ajax zijn altijd de beste wedstrijden van het seizoen, dus iedereen was tot het bot gemotiveerd."

PSV heeft tegen Ajax niet het resultaat gekregen dat het wilde. Vlak voor tijd ging het mis. Toch is Mvogo trots op zijn ploeggenoten. "Ik wil mijn ploeggenoten bedanken. Ze hebben alles gegeven dat ze hadden. We verdienden het om te winnen, maar dit soort dingen gebeuren. Ik ben trots op de jongens."

De achterstand op Ajax blijft zes punten. Mvogo geeft de titelstrijd nog niet op. "We willen de komende wedstrijden winnen en dan is het afwachten wat het ons brengt."