'Misschien moet je een statement maken door Berghuis aanvoerdersband af te nemen'

'Misschien moet je een statement maken door Berghuis aanvoerdersband af te nemen'

Gepubliceerd: maandag 1 maart 2021 om 15:04ma 01-03-2021 om 15:04

Clubwatcher Sinclair Bischop van RTV Rijnmond suggereert dat Feyenoord de aanvoerdersband van Steven Berghuis af moet pakken. De aanvoerder solliciteerde tegen AZ naar rood door Pantelis Hatzidiakos onderuit te schoffelen. Het is niet voor het eerst dat Berghuis de grens opzoekt.

Gelukkig voor Berghuis kwam hij weg met geel, maar in andere wedstrijden was dat niet het geval. "Er ontstaat gewoon kortsluiting. Het ergste vind ik nog dat Dick Advocaat op de persconferentie zegt dat het erbij hoort. Maar voor hetzelfde geld krijg je rood en moet je hem de komende wedstrijden missen. Dat moet je niet goedpraten", zegt Bischop in de podcast van RTV Rijnmond.

"Misschien moet je wel een statement maken door de aanvoerdersband af te pakken", suggereert Bischop. "Dan gaat hij misschien beter voetballen omdat hij zich alleen op zichzelf hoeft te richten en minder op de groep. Bondscoach Frank de Boer zat zondag in het stadion, als hij nu moet kiezen tussen Calvin Stengs en Berghuis sluit ik niet uit dat de keuze steeds meer richting Stengs gaat."

Feyenoord verloor zondag met 4-2 van AZ.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Eens?

Ja
85%
Nee
15%
(1191 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws