'Sneijder krijgt huiswerk mee na bod van één euro: concreter plan gevraagd'

'Sneijder krijgt huiswerk mee na bod van één euro: concreter plan gevraagd'

Gepubliceerd: dinsdag 2 maart 2021 om 10:34di 02-03-2021 om 10:34

Wesley Sneijder is nog steeds kandidaat om FC Den Bosch over te nemen. Dat meldt het Brabants Dagblad. De recordinternational van Oranje en zakenpartner Ebert Dollevoet hebben 'huiswerk' meegekregen.

Sneijder moet met een concreter plan terugkomen dan er nu ligt, klinkt het. Onlangs boden hij en Dollevoet een symbolisch bedrag van één euro, maar daar lost FC Den Bosch de schulden niet mee af. Veel tijd is er niet meer.

'In de plannen van Sneijder en Dollevoet moet het geld vooral verdiend worden in de toekomst', schrijft het Brabants Dagblad. 'FC Den Bosch zou dan garen moeten spinnen bij het sportieve netwerk van de oud-voetballer en bij de commerciële kwaliteiten van de Udense ondernemer.'

Ondanks het feit dat Sneijder en co. worden gezien als een betrouwbare partner, ligt de Amerikaanse Pacific Media Group op pole position voor de overname van Den Bosch. Er ligt een concreet plan en een bijbehorend bod van anderhalf miljoen euro. De KNVB wil echter éérst meer informatie over de herkomst van het PMG-geld.

In de tussentijd moet Den Bosch er ook nog zien uit te komen met voormalig geldschieter Kakhi Jordania. De Georgiër eist twee miljoen euro van de eerstedivisionist in een zaak die op 9 maart dient. Het is al langer duidelijk dat het noodlijdende Den Bosch op zoek is naar een overnamepartner om de toekomst veilig te stellen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws