'Unnerstall op weg naar FC Twente: PSV-doelman moet Drommel opvolgen'

'Unnerstall op weg naar FC Twente: PSV-doelman moet Drommel opvolgen'

02-03-2021 11:52 Laatste update: 12:29
149

Lars Unnerstall moet de nieuwe keeper van FC Twente worden. Dat melden TC/Tubantia, het Eindhovens Dagblad en Voetbal International. De PSV-doelman is dinsdag gesignaleerd in Hengelo, waar hij een medische keuring ondergaat.

FC Twente is op zoek naar een nieuwe doelman, omdat Joël Drommel na dit seizoen zo goed als zeker voor de hoofdprijs wordt verkocht. Unnerstall is dé kandidaat om hem op te volgen. De Enschedese club hoopt dinsdag een akkoord te bereiken met de dertigjarige doelman uit Duitsland.

Unnerstall, die volgens het Eindhovens Dagblad in de belangstelling stond van 'veel clubs', waaronder Willem II, werd dinsdagochtend door Twentefans gespot bij het OCON in het ziekenhuis in Hengelo. De sportmedische kliniek heeft een partnerschap met Twente.

Unnerstall heeft een aflopend contract bij PSV. Het was nog niet zeker of hij Eindhoven zou verlaten. Bij PSV wist de oud-doelman van Schalke 04, FC Aarau, Fortuna Düsseldorf en VVV-Venlo nooit een vaste basisplaats te veroveren. Dit seizoen heeft hij Yvon Mvogo voor zich. Hij keepte wel in de drie bekerwedstrijden.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Twentefans.nl (@twentefans)