Breaking news

LIVE: Haller zet Ajax met acrobatisch doelpunt op snelle voorsprong in Waalwijk

Van Drongelen loopt bij rentree na zware knieblessure meteen andere blessure op

Van Drongelen loopt bij rentree na zware knieblessure meteen andere blessure op

Gepubliceerd: dinsdag 2 maart 2021 om 19:52di 02-03-2021 om 19:52

Laatste update: dinsdag 2 maart 2021 om 19:53di 02-03-2021 om 19:53

Rick van Drongelen keerde maandagavond terug bij Hamburger SV, nadat een knieblessure hem acht maanden langs de kant hield. Na de 1-0 nederlaag tegen stadsgenoot FC St. Pauli wordt de nasmaak nóg minder voor de verdediger: dinsdag blijkt dat hij een scheurtje in zijn enkelband op heeft gelopen in de derby.

"Er zit een scheurtje in mijn linker enkelband", wordt Van Drongelen geciteerd door het Algemeen Dagblad. "Dit kost me een paar weken", geeft hij teleurgesteld aan. Van Drongelen kwam na ongeveer een uur spelen binnen de lijnen voor Gideon Jung. "Het was lekker om weer eens te spelen. Ik mocht tijdens de eerste helft al warmlopen. De trainer zei dat ik goed warm moest worden. Er ging toen echt een warme schok door mijn lichaam."

De blessure is voor Van Drongelen een flinke tegenvaller, ook met het oog op het EK met Jong Oranje. De verdediger was voor zijn blessure een vaste waarde in het team van trainer Erwin van de Looi. Het toernooi start over drie weken, op 24 maart, in Hongarije. "Ik hoop nog steeds dat ik er dan bij ben", houdt Van Drongelen de moed erin.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws