Breaking news

LIVE: Haller zet Ajax met acrobatisch doelpunt op snelle voorsprong in Waalwijk

Haller kijkt terug op frustrerende periode bij West Ham: 'Geeft een slecht gevoel'

Haller kijkt terug op frustrerende periode bij West Ham: 'Geeft een slecht gevoel'

Gepubliceerd: dinsdag 2 maart 2021 om 23:26di 02-03-2021 om 23:26

Laatste update: dinsdag 2 maart 2021 om 23:33di 02-03-2021 om 23:33

Sébastien Haller heeft gefrustreerde gevoelens overgehouden aan zijn tijd bij West Ham United. Ruim anderhalf jaar geleden namen The Hammers hem voor vijftig miljoen euro over van Eintracht Frankfurt. Haller wist dat prijskaartje alleen nooit waar te maken.

"Meestal kijk ik niet met spijt op dingen terug, maar ik voel me natuurlijk gefrustreerd, omdat ik wegging zonder iets af te maken. Dat geeft een slecht gevoel", blikt Haller in gesprek met TalkSport terug op zijn periode in Engeland. Haller voelde bij West Ham de druk van zijn grote prijskaartje. "Natuurlijk bekijken mensen je anders en verwachten ze zelfs meer dan bij een andere speler. Aan dat prijskaartje kun je alleen niets doen, het is gewoon iets wat altijd om je nek hangt."

De hoge transfersom is volgens Haller niet de enige reden dat hij niet kon overtuigen bij West Ham. "Het was echt frustrerend om te zien dat de wedstrijden voorbij gingen, zonder dat ik goals maakte. Ik had ook het gevoel dat ik niet echt de perfecte plek op het veld kon vinden of niet kon anticiperen op wat mijn ploeggenoten deden."

Ondanks zijn teleurstellende tijd in Londen, gunt Haller West Ham het allerbeste. "Ik wil niet zeggen dat ik denk dat dit team dit of dit zal doen, maar ik hoop echt dat ze de Champions League gaan halen", vertelt hij. "Dat zou geweldig zijn voor de club, de fans en de spelers. Met het werk dat ze hebben gedaan, verdienen ze dit."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws