'PSV hoopt na Unnerstall-deal op meer en klopt bij Twente aan voor Drommel'

'PSV hoopt na Unnerstall-deal op meer en klopt bij Twente aan voor Drommel'

Gepubliceerd: woensdag 3 maart 2021 om 06:30wo 03-03-2021 om 06:30

Laatste update: woensdag 3 maart 2021 om 06:39wo 03-03-2021 om 06:39

Lars Unnerstall speelt vanaf volgend seizoen in het shirt van FC Twente, Joël Drommel bewandelt mogelijk de omgekeerde weg. PSV heeft verregaande interesse in de FC Twente-doelman, zo melden Voetbal International en het Eindhovens Dagblad.

De 24-jarige Drommel vertrekt na dit seizoen bij Twente en hoopt op een stap hogerop. PSV volgt de situatie van de sluitpost en hoopt hem na dit seizoen naar het Philips Stadion te halen. Mocht de club erin slagen Drommel naar Eindhoven te halen, dan wordt er gekeken naar de situatie van Yvon Mvogo. De Zwitser wordt voor twee seizoenen gehuurd van RB Leipzig.

Unnerstall tekende dinsdag een contract bij Twente. De reservekeeper van PSV speelt vanaf volgend seizoen in het shirt van Twente. Drommel lijkt echter niet te porren voor een reserverol in Eindhoven. "Ik ben 24, ik wil blijven spelen en me blijven ontwikkelen. Dat moet als eerste keeper zijn. Het hele plaatje moet perfect zijn", gaf Drommel vorige week nog aan in de liveshow van Voetbal International.

PSV wil Drommel een meerjarig contract aanbieden. Zijn contract bij Twente loopt na dit seizoen af, maar de club uit Enschede heeft een eenzijdige optie om de verbintenis met één jaar te verlengen. Zo kan het toch een transfersom aan de doelman overhouden.

Drommel beschikt ondanks zijn 24 jaar al over de nodige Eredivisie-ervaring. De doelman debuteerde in het seizoen 2015/2016 voor Twente en kwam tot op heden tot tachtig wedstrijden op het hoogste niveau.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws