Breaking news

LIVE: Haller zet Ajax met acrobatisch doelpunt op snelle voorsprong in Waalwijk

'Schalke, Darmstadt, HSV, Celtic, Gent én Nederlandse subtoppers willen ADO-back'

'Schalke, Darmstadt, HSV, Celtic, Gent én Nederlandse subtoppers willen ADO-back'

Gepubliceerd: woensdag 3 maart 2021 om 08:38wo 03-03-2021 om 08:38

Laatste update: woensdag 3 maart 2021 om 08:39wo 03-03-2021 om 08:39

Milan van Ewijk lijkt bezig aan zijn laatste maanden als speler van ADO Den Haag. De verdediger is een van de lichtpuntjes in Den Haag dit seizoen en staat in de belangstelling van clubs uit binnen- en buitenland.

Dat meldt Voetbal International. Het lijkt voor de hand te liggen dat Van Ewijk na dit seizoen een stap gaat maken. Hij wordt in de gaten gehouden door Schalke 04, Hamburger SV en SV Darmstadt, onlangs voegden het Schotse Celtic en het Belgische KAA Gent zich ook in het rijtje geïnteresseerde clubs. Vanuit de Nederlandse subtop wordt er ook bij ADO geïnformeerd naar Van Ewijk.

De rechtsback speelt ondanks de matige prestaties van ADO een goed seizoen. Hij kwam twee jaar geleden over van de amateurs van Excelsior Maasluis en ontwikkelnde zich in de residentiestad stormachtig. Van Ewijk staat nog tot medio 2022 onder contract bij ADO, dat graag langer met hem door wil gaan. De kans is echter groot dat de verdediger na dit seizoen vertrekt.

"Op dit moment focust Milan zich op de degradatiestrijd met ADO", laat Style de Jong, zijn begeleider van Global Football Management, in een reactie weten. "Hij laat zich niet afleiden door alle interesse. Bovendien hebben we samen een stappenplan gemaakt om de beste keuzes te maken in zijn prille maar veelbelovende loopbaan. Daar houden we ons aan vast."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws