Keuzes van Hake vallen niet goed: 'Drie blessures en toch zit ik er niet bij'

Keuzes van Hake vallen niet goed: 'Drie blessures en toch zit ik er niet bij'

03-03-2021 15:56
41

Jeredy Hilterman, spits van Jong FC Utrecht, kan geen begrip opbrengen voor de keuzes van René Hake. Vijftien doelpunten in de Keuken Kampioen Divisie zijn vooralsnog niet genoeg voor een kans in het eerste elftal en dat steekt de spits.

Hilterman kreeg in het met 1-0 gewonnen uitduel met AZ welgeteld één minuut speeltijd in het eerste elftal van de Domstedelingen. De spits hoopte eigenlijk op meer. "Je zou aan de trainer moeten vragen of dat eraan zit te komen", zegt hij tegen RTV Utrecht. "Ik kan niet in zijn hoofd kijken, maar er zijn nu een aantal spelers geblesseerd bij het eerste en ik zit er toch niet bij."

Wedden

Meer odds

Dat Hake hem alsnog niet wil gebruiken, zit de aanvalsleider van Jong FC Utrecht niet lekker. "Daar heb ik wel mijn vraagtekens bij, maar hij zal zijn beweegredenen hebben. Die weet ik overigens niet. Misschien heb ik hier te veel wedstrijden achter elkaar gespeeld. Of ik wegga? Ze zullen een beslissing moeten maken en tot die tijd droom ik van een doorbraak in het eerste."

Op dit moment zijn met Eljero Elia, Adrián Dalmau en Remco Balk drie aanvallers van Utrecht geblesseerd. Toch vertrouwt Hake op Mimoun Mahi, Gyrano Kerk en Moussa Sylla, de enige drie offensief ingestelde spelers die hij nog heeft.