Breaking news

LIVE: Ajax stelt teleur, maar blijft schadevrij voor Roma-uit (gesloten)

Ihattaren traint weer mee bij PSV: Verder is er niets meer te melden

Ihattaren traint weer mee bij PSV: "Verder is er niets meer te melden"

Gepubliceerd: woensdag 3 maart 2021 om 17:01wo 03-03-2021 om 17:01

Laatste update: woensdag 3 maart 2021 om 17:47wo 03-03-2021 om 17:47

Mohamed Ihattaren heeft woensdag de training bij PSV weer hervat. De negentienjarige spelmaker werd tijdelijk uit de selectie gezet door trainer Roger Schmidt, nadat hij zich onmogelijk maakte rond het Europa League-treffen met Olympiakos.

De Telegraaf maakt woensdag melding van het feit dat Ihattaren weer meetraint. Algemeen directeur Toon Gerbrands bevestigt het nieuws in gesprek met datzelfde medium. "De coach heeft aangegeven dat hij vanaf vandaag weer gewoon mee kan trainen", stelt Gerbrands. "Verder is er niets meer te melden."

De training van woensdag was de eerste sinds het treffen met Ajax van afgelopen zondag (1-1). De selectie van PSV kreeg maandag en dinsdag vrijaf. Ihattaren deed in zijn eerste training sinds het akkefietje de gehele sessie mee met de groep.

De laatste dagen is er veel gezegd en geschreven over de situatie van Ihattaren. Naast zijn onprofessionele gedrag van vorige week, kwam via Voetbal International en het Eindhovens Dagblad ook naar buiten dat hij afgelopen zomer te zwaar terugkwam van vakantie, een potje zaalvoetbal speelde zonder toestemming van PSV en zonder aanwijsbare redenen spierblessures opliep.

Mino Raiola reageerde des duivels op de verbanning van Ihattaren. "Ik vind dat deze trainer (Schmidt, red.) de weg kwijt is, wanneer hij zijn eigen mening moet laten rechtvaardigen door de spelersgroep", aldus de zaakwaarnemer maandag in De Telegraaf. "Dit heb ik nog nooit gezien en het slaat nergens op."

Ajax-trainer Erik ten Hag liet zich dinsdag nog lovend uit over Ihattaren. "Ik vind Ihattaren een geweldig goede voetballer. Echt een fantastisch talent. Ik hoop dat hij bij zinnen komt en zich nog gaat laten zien aan Nederland. Goede voetballers zijn altijd welkom bij Ajax, maar hij is nu speler van PSV."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws