Breaking news

LIVE: Ajax stelt teleur, maar blijft schadevrij voor Roma-uit (gesloten)

Velthuizen krijgt steun na mislukte rentree: 'Allemaal lachen, allemaal roepen'

Velthuizen krijgt steun na mislukte rentree: 'Allemaal lachen, allemaal roepen'

Gepubliceerd: woensdag 3 maart 2021 om 20:11wo 03-03-2021 om 20:11

Fortuna Sittard-trainer Sjors Ultee vindt de lacherige reacties op de mislukte rentree van Piet Velthuizen 'wel heel makkelijk'. De 34-jarige doelman keepte afgelopen weekend zijn eerste officiële wedstrijd in drie jaar en viel na twintig minuten uit met een blessure.

Ultee besloot Velthuizen toch op te stellen tegen FC Groningen, nadat hij in de warming-up werd geconfronteerd met hamstringklachten en 'heet spul' kreeg opgesmeerd. Na afloop kreeg de trainer van Fortuna 'alleen maar vragen over Piet'. "Allemaal lachen, allemaal roepen: Hoe kun je zo'n keeper nou halen? Ik vind het wel makkelijk", reageert Ultee tegenover Voetbal International.

Velthuizen hield geen noemenswaardige schade over aan zijn mislukte rentree, maar Fortuna kampt door de blessure van Yanick van Osch en het aanstaande vertrek van Alexei Koselev naar het Japanse Jubilo Iwata met een keepersprobleem. Ultee: "We hebben drie vraagtekens, in de loop van de week maken we de balans op. Ik ben blij dat deze discussie speelt nu we negende staan, en niet onderaan met drie punten."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws