Kritische Perez krijgt weerwoord van Veerman: 'Ziet hoe makkelijk Ajax voetbalt'

Kritische Perez krijgt weerwoord van Veerman: 'Ziet hoe makkelijk Ajax voetbalt'

Gepubliceerd: woensdag 3 maart 2021 om 23:30wo 03-03-2021 om 23:30

Laatste update: woensdag 3 maart 2021 om 23:34wo 03-03-2021 om 23:34

Henk Veerman is blij met de energie die sc Heerenveen op de mat heeft gelegd tegen Ajax in de halve finale van de KNVB Beker. ESPN-analist Kenneth Perez zag een slordig Heerenveen aan de bal, maar Veerman belicht liever de positieve punten na de uitschakeling.

Heerenveen verloor woensdagavond kansloos van Ajax (0-3), maar Veerman laat zich na de wedstrijd niet uit het veld slaan. "Nou, weet je wat ik ervan vind? We hebben er enorm veel energie ingestopt en daar ben ik trots op. Dat we wel uitgestraald hebben dat we hier niet van de mat geveegd wilden worden. Dat het dan aan de bal iets minder is, dat kan...", begint hij voor de camera van ESPN.

Dat gaat er bij Perez echter niet in. De analist zag een zeer matig Heerenveen en stelt dat Heerenveen 'er niet echt een pot van heeft gemaakt'. "Dan kan je toch nog wel blij zijn dat we enorm veel energie op de mat hebben gelegd? Dat we niet als makke schapen van het veld af gaan?", reageert Veerman op de uitspraken van Perez. "Dat het niet goed was aan de bal, dat moge duidelijk zijn."

Davy Klaassen zette Ajax in de eerste helft op voorsprong, maar volgens de lange spits van Heerenveen lagen er ook voor zijn ploeg kansen. Hij legt zich neer bij de nederlaag. "Dat Ajax dan de betere ploeg is, dat hadden we wel verwacht. Het is zonde, het is niet gelukt. Dan zie je wel hoe makkelijk Ajax voetbalt", sluit hij af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws