'Ihattaren belooft Schmidt en PSV beterschap, ook woede Raiola weer wat gezakt'

'Ihattaren belooft Schmidt en PSV beterschap, ook woede Raiola weer wat gezakt'

04-03-2021 07:14
134

Mohamed Ihattaren heeft PSV en trainer Roger Schmidt beloofd dat hij beter zijn best gaat doen. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De negentienjarige spelmaker was woensdag keurig op tijd op de club en trainde volledig mee.

Volgens het ED kan Ihattaren zich voorlopig concentreren op zijn sportieve prestaties, want de besprekingen over een nieuw contract zijn uitgesteld tot de zomer. Op dit moment lijkt de kans niet groot dat hij zijn medio 2022 aflopende verbintenis alsnog verlengt. PSV zal in dat geval niet de hoofdprijs vangen komende zomer.

Wedden

Meer odds

Ihattaren is voorlopig wel weer welkom in de selectie van Schmidt. De aanvallende middenvelder beloofde beterschap en 'leek volgens betrokkenen niet enorm onder de indruk van de kwestie die zelfs PSV - Ajax wat overschaduwde', stelt het ED. Hij keert voor het treffen met Fortuna Sittard van zondag mogelijk terug in de wedstrijdselectie, al is de kans klein dat hij aan de aftrap verschijnt.

De krant weet dat ook de boosheid bij zaakwaarnemer Mino Raiola weer wat is gezakt. De zaakwaarnemer heeft zijn verantwoordelijkheid genomen en met Ihattaren gesproken over zijn eerdere gedrag.