Keuzes Ten Hag nemen toe richting Groningen en Young Boys: Tagliafico sluit aan

Keuzes Ten Hag nemen toe richting Groningen en Young Boys: Tagliafico sluit aan

04-03-2021 08:32
75

Ajax kan in het thuisduel met FC Groningen in de Eredivisie weer beschikken over Nicolás Tagliafico. Dat is een welkome opsteker voor de Amsterdammers in aanloop naar de eerste confrontatie met BSC Young Boys in de Europa League.

Na de bekerzege op sc Heerenveen (0-3) bevestigde trainer Erik ten Hag aan het Algemeen Dagblad dat de linksback terugkeert in de wedstrijdselectie. Tagliafico ontbrak de laatste vier wedstrijden van Ajax. De ontmoetingen met Sparta, Lille OSC (thuis) en PSV (uit) moest hij vanwege klachten missen, terwijl de Argentijn in Friesland een schorsing uitzat.

Naast Tagliafico was ook Devyne Rensch geschorst voor het treffen in de halve finale van de KNVB Beker. Ook de jonge verdediger is weer van de partij tegen Groningen. Daarmee zit Ten Hag weer wat ruimer in zijn keuzes, in aanloop naar het tweeluik met Young Boys.

Noussair Mazraoui daarentegen is voorlopig niet inzetbaar, weet het AD. De rechtsback kreeg tegen Heracles Almelo een bal in zijn gezicht en boekte tot dusver weinig vooruitgang. Hij is naar verwachting nog wel een paar weken uit de roulatie.