'Ik ben net B100 van Bassie en  Adriaan: ik heb ook altijd pech'

'Ik ben net B100 van Bassie en Adriaan: ik heb ook altijd pech'

Gepubliceerd: donderdag 4 maart 2021 om 18:08do 04-03-2021 om 18:08

Willem ll-trainer Zeljko Petrovic baalt dat hij tegen FC Twente geen beroep kan doen op Freek Heerkens en Driess Saddiki. Het duo is geblesseerd. Het is niet voor het eerst dit seizoen dat Willem ll pech heeft.

"Ontzettend jammer, want dat zijn twee heel belangrijke spelers voor dit elftal", reageert Petrovic op de absentie van Heerkens en Saddiki, geciteerd door het Brabants Dagblad. Ook Petrovic' voorganger Adrie Koster had te maken met blessures. "Eigenlijk is het al vanaf het begin van het seizoen lastig geweest voor Willem II. Dat geldt ook voor mij: na mijn eerste wedstrijd moest ik met Pol Llonch en Heerkens meteen twee spelers missen."

De zege op Sparta heeft Willem ll weer wat lucht gegeven, maar de Tilburgers zijn er nog lang niet. De achterstand op VVV-Venlo bedraagt vijf punten en de Limburgers hebben ook nog eens een wedstrijd minder gespeeld.

"We hebben nu de pech dat er nu ineens twee ploegen degraderen", zegt Petrovic. "Normaal was het er altijd maar één… Ik ben net B100 van Bassie en Adriaan: ik heb altijd pech", grapt hij. "Maar goed, zo is het nu eenmaal. We moeten nu gewoon uit deze situatie zien te komen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Gaat Willem ll zich handhaven?

Ja
70%
Nee
30%
(1100 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws