'Ihattaren is een fijne jongen die lacht en plezier heeft, we moeten hem helpen'

'Ihattaren is een fijne jongen die lacht en plezier heeft, we moeten hem helpen'

Gepubliceerd: donderdag 4 maart 2021 om 18:25do 04-03-2021 om 18:25

Donyell Malen is blij dat Mohamed Ihattaren weer terug is op de training van PSV. De middenvelder was de afgelopen weken onderwerp van gesprek, vooral nadat hij uit de selectie werd gezet.

Vanwege een gebrek aan discipline en z'n instelling deed Ihattaren niet mee tegen Ajax. Deze week keerde hij terug bij PSV. "Hij doet het goed, hij traint goed. Het is een moeilijke situatie, dat weet iedereen. Voor iemand die er voor hem wil zijn, is het nooit leuk om het zo te zien. Ik ben blij dat hij weer op het veld staat", zegt Malen tegen ESPN.

Malen en Ihattaren zijn vrienden van elkaar en daarom wil de aanvaller zijn maatje helpen. "Door eerlijk te zijn. Als vrienden onder elkaar moet je altijd eerlijk tegen elkaar zijn. Wanneer ik eerlijk ben? Als hij bijvoorbeeld een verkeerde keuze maakt of teleurgesteld is. Ik vind het een hartstikke lieve jongen met een goed hart. Iedereen ziet dat hij het naar z'n zin heeft als hij op het veld staat. Het is een fijne jongen die lacht en plezier heeft. Dat zou ik graag iedere dag zien. We moeten hem met z'n allen helpen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Komt het nog goed met Ihattaren bij PSV?

Ja
22%
Nee
78%
(13255 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws