Zaakwaarnemer Pratto (Feyenoord) stomverbaasd: 'Niets van wat er staat is waar'

Zaakwaarnemer Pratto (Feyenoord) stomverbaasd: 'Niets van wat er staat is waar'

04-03-2021 19:23
155

Het management van Lucas Pratto reageert verbaasd op het nieuws dat hij alweer zou mogen vertrekken bij Feyenoord. Dat stond woensdag in het Algemeen Dagblad. Pratto heeft nog geen indruk gemaakt in De Kuip, maar desondanks zou Feyenoord tevreden zijn.

Het AD schreef dat Pratto van Feyenoord toestemming heeft gekregen om terug te keren naar Argentinië. Op dat bericht wordt verbaasd gereageerd door zaakwaarnemer Gustavo Goñi. "We zijn erg verrast door dit nieuws", zegt hij tegen TyC Sports. "Ik weet niet hoe betrouwbaar het medium is dat dit heeft gebracht. Niets van wat er staat is waar. Lucas heeft zaterdag nog met de trainer en technisch directeur (respectievelijk Dick Advocaat en Frank Arnesen, red.) gesproken."

Pratto, die de bijnaam 'De Beer' draagt, heeft zich nog niet laten gelden in Rotterdam. Toch is de clubleiding van Feyenoord tevreden, verzekert Goñi. "Hij traint erg goed en wacht op z'n kans. De club heeft ons nooit gevraagd om te ontbinden of om hem terug te sturen. Hij zal vechten voor zijn kans en wil alles doen om de situatie om te draaien. Lucas heeft het goed gedaan in de wedstrijden die hij speelde. Hij had geen aanpassingstijd toen hij kwam en heeft goals nodig, dat is een kwestie van tijd."

"De overeenkomst met Feyenoord is tot het einde van dit seizoen, er is geen aankoopoptie", zegt Goñi. "Daarna keert hij terug naar River Plate, we gaan het zien. (...) Bij Feyenoord zijn ze erg tevreden en dat vertelt de club me ook. Het is iemand die alles geeft, een 100% professional, een leider. Zoals hij dat bij alle clubs was."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie