Club Brugge woest na bizarre bekeruitschakeling: ook Lang uit frustratie

Club Brugge woest na bizarre bekeruitschakeling: ook Lang uit frustratie

Gepubliceerd: vrijdag 5 maart 2021 om 10:00vr 05-03-2021 om 10:00

Club Brugge is woest na de uitschakeling in het bekertoernooi tegen Standard Luik. De Belgische kampioen verloor met 1-0, nadat een treffer van David Okereke in de slotminuut eerst werd afgekeurd, daarna goedgekeurd en uiteindelijk toch weer werd afgekeurd. Onder meer Noa Lang uit zijn frustratie.

Het doelpunt werd afgekeurd vanwege vermeend hands van de mee naar voren gekomen doelman Simon Mignolet, maar daar waren de meningen over verdeeld. Club Brugge-trainer Philippe Clement noemt het onbegrijpelijk dat er geen VAR aanwezig was. "Hier zijn heel rare dingen gebeurd. Hopelijk krijgen we er een verklaring voor. De arbiters zien eerst wél hands en vervolgens niet. En dan weer wel. Het grootste probleem is evenwel dat er geen VAR is."

Ook Lang en Ruud Vormer uiten hun frustraties op social media. De aanvaller kwam als invaller in het veld en kreeg het aan de stok met enkele spelers van Standard. 'Veel succes in play-Off 2', schreef hij na afloop op Twitter, al verwijderde hij die post later weer. Dat het doelpunt van Standard mogelijk na een buitenspelsituatie tot stand kwam, deed de gemoederen geen goed.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws