Ronaldo neemt zoontje mee naar Lissabon: 'Woonde je hier? Hij kon 't niet geloven'

Ronaldo neemt zoontje mee naar Lissabon: 'Woonde je hier? Hij kon 't niet geloven'

Gepubliceerd: vrijdag 5 maart 2021 om 14:38vr 05-03-2021 om 14:38

Cristiano Ronaldo wil dat zijn zoon op de hoogte is van zijn afkomst. De Juventus-ster verliet op jonge leeftijd huis en haard om het te maken als voetballer en proeft die honger ook bij Cristiano Jr. Hij reageert daarmee op uitspraken van zijn vriend en UFC-fighter Khabib Nurmagomedov.

De Rus zei onlangs dat hij twijfel proefde bij Ronaldo over de ambitie van zijn zoon om het te maken in het voetbal. "Ronaldo vertelde dat hij hoopte dat zijn zoon hem zou opvolgen, maar dat hij bang is dat hij daarin niet zou slagen. Zijn zoon heeft alles, terwijl Cristiano toen hij zelf zo oud was alleen maar kon dromen van een paar simpele voetbalschoenen. Hij is bang dat zijn zoon die honger en dat verlangen nooit zo zal voelen. Dat is moeilijk als je alles al hebt."

De 36-jarige Portugees nuanceert de uitspraken van Nurmagomedov. "Ik heb mijn zoon laatst meegenomen naar Lissabon", zegt hij tegen het Portugese TVI. "Ik liet hem de kamer zien, waarin ik verbleef toen ik twaalf was, terwijl ik mijn droom om prof te worden najoeg. Het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend voor hem. De kwaliteit van het leven, de huizen, de auto's, de kleren. Het lijkt alsof het allemaal komt aanwaaien."

"Toen we daar binnenkwamen, zei hij: Papa. Woonde je hier? Hij kon het niet geloven", vervolgt Ronaldo. "Ik probeer hem te laten zien dat talent niet alles is. Maar dat je door hard te werken en toewijding alles kan bereiken. Dat probeer ik hem in te boezemen en vertel ik ook wanneer ik scholen bezoek", besluit de aanvaller.

Cristiano Jr. lijkt het talent van zijn vader met de paplepel ingegoten te krijgen. Hij speelt momenteel in de jeugdopleiding van Juventus.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws