Schmidt 'ging tekeer' tegen Ten Hag: 'Hij zei: jullie kopen het kampioenschap'

Schmidt 'ging tekeer' tegen Ten Hag: 'Hij zei: jullie kopen het kampioenschap'

Gepubliceerd: vrijdag 5 maart 2021 om 18:00vr 05-03-2021 om 18:00

Laatste update: zaterdag 6 maart 2021 om 11:31za 06-03-2021 om 11:31

Roger Schmidt ging vorige week zondag verbaal tekeer tegen Erik Ten Hag, zegt Valentijn Driessen van De Telegraaf. De frustratie zat diep bij de trainer van PSV

Schmidt heeft al vaak gezegd dat Ajax veel meer financiële middelen heeft dan PSV. In de topper van vorige week werd dat duidelijk: Ten Hag bracht doodleuk spelers als David Neres, Oussama Idrissi, Mohammed Kudus en Perr Schuurs in. Nadat Ajax in extremis een punt uit het vuur sleepte tegen PSV, was Schmidt zichzelf even niet de baas. 

"Schmidt ging afgelopen zondag langs de lijn verschrikkelijk tekeer tegen Ten Hag", zegt Driessen in de studio van De Telegraaf. "Hij riep: jullie zijn het Bayern München van Nederland en kopen alles maar op. Jullie kopen het kampioenschap. Het lijkt nergens op hier in Nederland. Ik heb hem nog gevraagd naar het gedrag van Schmidt, maar Ten Hag wilde niet reageren op die uitlatingen. Dit waren ze onder meer. Het is heel goedkoop scoren."

Het zegt volgens Driessen genoeg dat Ajax 22,5 miljoen euro neer heeft kunnen leggen voor Sébastien Haller. "Met Haller is Ajax onverslaanbaar."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws