Medisch wonder lost in één klap alle keepersproblemen van Fortuna Sittard op

Medisch wonder lost in één klap alle keepersproblemen van Fortuna Sittard op

Gepubliceerd: vrijdag 5 maart 2021 om 19:53vr 05-03-2021 om 19:53

Fortuna Sittard lijkt in één klap verlost van de keepersproblemen. Yanick van Osch wordt klaargestoomd voor de wedstrijd tegen PSV. De doelman is wonderbaarlijk snel genezen.

Dat melden De Telegraaf en 1Limburg. Van Osch raakte geblesseerd tegen ADO Den Haag. Aangenomen werd dat de doelman weken of zelfs maanden langs de kant zou kunnen staan, maar zover komt het dus niet. Het valt mee.

"Zoals het er nu voorstaat, lijkt Yanick te kunnen keepen. Alleen moeten we wel afwachten of er geen reactie komt op de training die hij vandaag heeft afgewerk", zegt trainer Sjors Ultee tegen De Telegraaf. "Maar het ziet er goed uit. En daar zijn we heel blij mee."

Dat de blessure van Van Osch ernstig zou kunnen zijn, zit hem in het feit dat zijn knie vol vocht zat. Daardoor kon geen diagnose worden gesteld. Het kon ernstig zijn, maar ook meevallen. En dus lijkt Van Osch te kunnen keepen tegen PSV. Alexei Koselev zit nog wel op de bank, maar is op weg naar het Japanse Jubilo Iwata en speelt daarom liever niet. Doelman Piet Velthuizen raakte tegen FC Groningen geblesseerd.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws