Auassar woedend, ook Verbeek krijgt ervan langs: 'Schijt-VAR man, ik zweer het'

Auassar woedend, ook Verbeek krijgt ervan langs: 'Schijt-VAR man, ik zweer het'

Gepubliceerd: vrijdag 5 maart 2021 om 22:07vr 05-03-2021 om 22:07

Laatste update: vrijdag 5 maart 2021 om 22:21vr 05-03-2021 om 22:21

Sparta Rotterdam-aanvoerder Adil Auassar heeft na zijn ongelukkige handsbal tegen FC Emmen snoeihard uitgehaald richting de arbitrage. De bal ging in de blessuretijd van de wedstrijd op de stip, nadat Auassar hands maakte in zijn eigen strafschopgebied. Hij deelde na afloop ook een tikje uit in de richting van ESPN-analist Gertjan Verbeek.

"Ik weet het niet, man...", staat Auassar na het laatste fluitsignaal vol ongeloof voor de camera van ESPN. "Ik zei: volgens mij schiet hij hem tegen mijn arm aan. Schijt-VAR ook joh, echt schijt-VAR ik zweer het. Je kan niet verdedigen met de handen op je rug, als je naar de bal loopt. Het is een schijtregel dan", komt de stoom uit de oren van Auassar.

Vooral het feit dat Makkelie zelf aangaf dat hij het vervelend vond om de bal op de stip te leggen, zorgt voor irritatie bij Auassar. "Makkelie geeft zelf aan dat hij het vervelend vindt. Maak dan je eigen keuze man. Volgens mij gaat die regel er ook vanaf, ik las vandaag iets in het nieuws. Ik vind het in ieder geval niets", laat hij aan duidelijkheid niets te wensen over.

Analist Verbeek, die stelde dat het spel van Sparta niet om aan te zien was vrijdagavond, krijgt ook een veeg uit de pan. "Ik ben hier ook niet om jou te vermaken. Ik ben hier voor de drie punten", sluit Auassar af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws