AD: Feyenoord-schoonmaak voor Slot, zes spelers staan voor transfer

AD: Feyenoord-schoonmaak voor Slot, zes spelers staan voor transfer

Gepubliceerd: vrijdag 5 maart 2021 om 23:03vr 05-03-2021 om 23:03

Laatste update: zaterdag 6 maart 2021 om 00:07za 06-03-2021 om 00:07

Arne Slot gaat begin volgend seizoen afscheid nemen van een aantal Feyenoord-spelers. Het Algemeen Dagblad verwacht dat er zes spelers gaan vertrekken uit De Kuip, waaronder Nicolai Jörgensen en Lucas Pratto.

Slot wil zijn elftal op 'zijn manier' laten spelen en het is voor Feyenoord simpelweg ook noodzaak om spelers van de hand te doen vanwege de nijpende financiële situatie. De Rotterdammers zullen het volgend seizoen moeten hebben van 'slimme huurconstructies of transfervrije spelers', zo stelt het AD. Een zestal spelers staat voor een mogelijke transfer.

Verwacht wordt dat Eric Botteghin niet terugkeert na de zomerstop, evenals Uros Spajic. De Serviër gaat normaal gesproken terug naar het Russische Krasnodar. Er bestaat ook een reële kans dat aanvoerder Steven Berghuis vertrekt: vanwege een clausule in zijn contract is hij voor vier miljoen euro op te halen. Jörgensen en Pratto mogen vertrekken, terwijl Ridgeciano Haps zelf openstaat voor een transfer.

Daar staat tegenover dat Lutsharel Geertruida zijn in 2022 aflopende contract kan verlengen. Het contract van Bart Nieuwkoop loopt na dit seizoen af, maar verwacht wordt dat Feyenoord de eenzijdige optie in zijn contract gaat lichten. Ook Nick Marsman heeft een aanbieding op zak om zijn contract in De Kuip te verlengen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws