Senesi: 'Hij kon rustig schoppen uitdelen, omdat VAR toen nog niet bestond'

Senesi: 'Hij kon rustig schoppen uitdelen, omdat VAR toen nog niet bestond'

05-03-2021 23:19 Laatste update: 06-03-2021 11:51
52

Marcos Senesi krijgt van assistent-trainer John de Wolf het advies om 'met het mes tussen de tanden te spelen', maar de Argentijn stelt dat het voor De Wolf vroeger makkelijker was om dat te doen. De Argentijn reageert ook op de transfergeruchten die er rondom hem spelen.

De Wolf, in het verleden een harde verdediger, probeert Senesi verder te helpen in zijn ontwikkeling. "Ik heb een hele goede band met John", lacht Senesi in een uitgebreid interview met het clubkanaal van Feyenoord. "Maar hij kon rustig schoppen uitdelen, omdat de VAR toen nog niet bestond. Hij zegt altijd dat ik met het mes tussen de tanden moet spelen. Samen bekijken en analyseren we de tegenstanders, dus ik communiceer eigenlijk constant met John."

Wedden

Meer odds

Senesi werd in de winterse transferperiode gelinkt aan een aantal buitenlandse clubs, maar blijft er rustig onder. "Het zijn geruchten en als het meer is dan dat, dan wordt het afgehandeld door mijn zaakwaarnemer. Ik focus me op Feyenoord. Ik wil hier laten zien wat ik kan, waarom er geruchten zijn. Ik werk hard om mezelf te verbeteren, ik blijf mijn best doen en misschien komt er dan ooit een moment om een volgende stap te zetten", sluit hij af.