Schmidt lacht na vraag over PSV-transfer: Geen commentaar

Schmidt lacht na vraag over PSV-transfer: "Geen commentaar"

06-03-2021 13:51 Laatste update: 13:59
68

PSV-trainer Roger Schmidt wil inhoudelijk niet reageren op de geruchten rond Joël Drommel. De doelman van FC Twente is in verregaande onderhandeling met de club uit Eindhoven.

"Geen commentaar", zegt Schmidt lachend tegen het Eindhovens Dagblad. Het is nog de vraag wat er met eerste doelman Yvon Mvogo gaat gebeuren. De Zwitser wordt door PSV voor twee seizoenen gehuurd van RB Leipzig. Maar volgens Kicker bestaat de kans dat Leipzig de overeenkomst laat ontbinden in de zomer. Hun doelman zou in de belangstelling staan van onder meer Borussia Dortmund.

Zeker is dat PSV geïnteresseerd is in Drommel en onderhandelt met Twente. Ook Ajax heeft Drommel op de korrel, al is de club uit Amsterdam niet concreet. Gesprekken zijn er wel gevoerd. Het kamp-Drommel heeft aan Ajax laten weten dat PSV concreet is geworden, waarop Ajax teruggekoppeld heeft dit nu in ieder geval niet te worden.

Wedden

Meer odds

Drommel kan bij PSV voor meerdere seizoenen tekenen. Zijn contract bij Twente loopt aan het einde van dit seizoen af, maar de kans is levensgroot dat de club de optie in zijn huidige verbintenis licht. Alleen zo kan Twente nog een transfersom vangen.