Advocaat maakt na seizoen 'transfer' naar Veronica Inside: 'Collega van Valentijn'

Advocaat maakt na seizoen 'transfer' naar Veronica Inside: 'Collega van Valentijn'

Gepubliceerd: zaterdag 6 maart 2021 om 21:22za 06-03-2021 om 21:22

Laatste update: zondag 7 maart 2021 om 11:04zo 07-03-2021 om 11:04

Feyenoord-trainer Dick Advocaat beëindigt na dit seizoen zijn trainerscarrière, maar gaat nog niet achter de geraniums zitten. De Kleine Generaal zal binnenkort weer wat vaker bij Veronica Inside te zien zijn, liet hij na afloop van de thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo weten.

Advocaat schoof na de 6-0 overwinning aan voor de persconferentie en trof Valentijn Driessen, chef voetbal van De Telegraaf én vaste gast bij Veronica Inside. "Hij wordt een collega van mij, hè?", lachte de Feyenoord-trainer. "Ik ga bij VI wat doen. En volgens mij Valentijn ook. Wat ik daar ga doen? Ja, dat weet ik nog niet. Ik ga er zitten, hahaha. Wat er uitkomt, dat weet ik nog niet."

De 73-jarige Hagenaar doelde op de speciale EK-uitzendingen van komende zomer. "Alleen bij het toernooi, ja. En dan is het gebeurd", sloot Advocaat af met een glimlach. Of hij ook bij reguliere uitzendingen naast Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp aanschuift, is nog onduidelijk. Advocaat was in het recente verleden een aantal keer te gast bij Veronica Inside. Daarnaast nam hij regelmatig – tijdens én na zijn tijd als FC Utrecht-trainer – samen met Van der Gijp de Champions League-analyses voor zijn rekening.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws