LIVE: Madueke luistert PSV-rentree op met  prachtgoal tegen Fortuna (gesloten)

LIVE: Madueke luistert PSV-rentree op met prachtgoal tegen Fortuna (gesloten)

07-03-2021 13:10 Laatste update: 16:22
318

De nummers negen en twee van de Eredivisie mogen deze zondag de rijen proberen te sluiten, na een aantal zeer rumoerige dagen in Sittard en Eindhoven. Fortuna-PSV begint om 14.30 uur en VoetbalPrimeur doet live verslag.

PSV werd door Olympiakos Piraeus op dramatische wijze uit de Europa League gekegeld én zag in de allerlaatste minuut twee dure punten tegen Ajax vervliegen. Bovendien was er nog de kwestie-Ihattaren: de spelmaker werd opvallend genoeg buiten de wedstrijdselectie voor het duel met Ajax gelaten, maar zou in Sittard weer minuten kunnen maken na zijn geruchtmakende reserverol.

Ook bij Fortuna is het niet bepaald rustig geweest. De club zette een razend knappe serie neer en katapulteerde zichzelf van de degradatiezone naar het linkerrijtje, maar kwam toen plotseling zonder keepers te zitten. Piet Velthuizen kwam de gelederen versterken, terwijl keeperstrainer Sieb Dijkstra dat totaal niet zag zitten: diezelfde Dijkstra kwam vervolgens in conflict met hoofdtrainer Sjors Ultee en is teruggezet naar de jeugdopleiding.