'Bazoer toont berouw en mocht spelen van Letsch: Vitesse-groep sputtert tegen'

'Bazoer toont berouw en mocht spelen van Letsch: Vitesse-groep sputtert tegen'

Gepubliceerd: zondag 7 maart 2021 om 15:38zo 07-03-2021 om 15:38

De rel rond Riechedly Bazoer is volgens De Telegraaf in de kiem gesmoord. Vitesse-trainer Thomas Letsch heeft zelfs overwogen om de 24-jarige uitblinker toch op te stellen in de thuiswedstrijd tegen AZ.

Bazoer botste zaterdag op de zaterdagtraining met Letsch en aanvoerder Remko Pasveer, nadat hij ploeggenoot Daan Huisman had geschopt. Het was een kopie van het incident twee jaar geleden, toen Bazoer het aan de stok kreeg met Jay-Roy Grot en de toenmalige trainer Leonid Slutsky.

Volgens De Telegraaf is er nu een 'groot verschil': Bazoer heeft direct berouw getoond. Na de training werden er intensieve gesprekken gevoerd, waarbij de sterspeler zijn excuses heeft gemaakt.

Op basis daarvan overwoog Letsch om Bazoer toch te laten spelen tegen AZ en op een andere manier te straffen. Een deel van de spelersgroep vond dat echter geen goed idee, nadat Bazoer verbaal 'zeer over de schreef' was gegaan richting de trainer. Het is de bedoeling dat hij na dit weekend weer aansluit op het trainingsveld.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws