Pasveer schept duidelijkheid in Bazoer-kwestie: Ik heb nooit ruzie met jongens

Pasveer schept duidelijkheid in Bazoer-kwestie: "Ik heb nooit ruzie met jongens"

Gepubliceerd: zondag 7 maart 2021 om 19:02zo 07-03-2021 om 19:02

Remko Pasveer heeft na Vitesse-AZ vragen over de afwezigheid van Riechedly Bazoe gekregen, maar heeft daar laconiek op gereageerd. De vrije verdediger van Vitesse krijg het tijdens de training aan de stok met Daan Huisman, aanvoerder Pasveer en trainer Thomas Letsch en ontbrak zondag in de wedstrijdselectie.

Het verhaal ging dat Bazoer spijt had betuigd en dat Letsch zelfs overwoog om hem alsnog te selecteren. Pasveer beaamt na afloop dat de kou al uit de lucht was. "Er is niks aan de hand. Morgen (maandag, red.) is hij er weer bij en dan gaan we vol gas vooruit", liet de doelman weten aan ESPN. "Ik heb nooit ruzie met jongens en ook niet met Bazoer, ik mag hem heel graag."

Er was echter wel degelijk iets voorgevallen tijdens de training, maar Pasveer denkt niet dat Vitesse daar heel veel slechter van is geworden. "Misschien was dit even nodig. Aan de andere kant: je ziet dat wij als team opstaan", aldus de sluitpost. "Helemaal Enzo (Cornelisse, red.), die op zijn positie staat en het heel goed heeft gedaan. Dat geeft wat extra energie."

Bekerfinalist Vitesse boekte zondagmiddag een belangrijke overwinning op AZ en heeft de strijd om plek drie weer helemaal opengegooid. AZ is nog steeds de naaste belager van Ajax en PSV, maar Vitesse staat op één punt afstand en nummer vijf Feyenoord volgt weer op twee punten van de Arnhemmers.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws