Lovende woorden voor 'niet normaal goede' Tadic: 'De klasse druipt eraf bij hem'

Lovende woorden voor 'niet normaal goede' Tadic: 'De klasse druipt eraf bij hem'

Gepubliceerd: maandag 8 maart 2021 om 10:11ma 08-03-2021 om 10:11

Laatste update: maandag 8 maart 2021 om 11:03ma 08-03-2021 om 11:03

Ajax-aanvoerder Dusan Tadic heeft met zijn optreden tegen FC Groningen indruk gemaakt op Telegraaf-rapporteur Hedwiges Maduro. De Serviër gaf een assist bij de openingsgoal en was zelf vanaf de strafschopstip verantwoordelijk voor de 3-1.

Volgens Maduro is Tadic de onbetwiste uitblinker van de afgelopen speelronde in de Eredivisie. "Die heeft dit weekend de meeste indruk op mij gemaakt. Niet normaal hoe goed hij was. De klasse druipt eraf bij hem. Het lijkt allemaal zo makkelijk, maar ik weet hoeveel hij ervoor doet", licht de voormalig Ajacied zijn keuze toe. "Tadic is bovendien een speler die heel constant presteert en het hele team op scherp weet te zetten."

Ook teamgenoot Maarten Stekelenburg, die door bondscoach Frank de Boer is opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal, kan rekenen op complimenten van Maduro. "Een terechte uitverkiezing. Hoe meer wedstrijden Maarten keept, hoe beter hij in zijn ritme komt. Jasper Cillessen is bij het Nederlands elftal de eerste keeper, maar ook als derde doelman kun je Stekelenburg er goed bij hebben. Hij kent zijn rol en weet hoe het is om op een eindronde te staan. Met die ervaring kan hij heel waardevol zijn voor deze selectie van Oranje."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws