Wormuth zet krabbel onder nieuw Heracles-contract: 'De reden dat ik graag blijf'

Wormuth zet krabbel onder nieuw Heracles-contract: 'De reden dat ik graag blijf'

Gepubliceerd: maandag 8 maart 2021 om 18:49ma 08-03-2021 om 18:49

Laatste update: maandag 8 maart 2021 om 18:55ma 08-03-2021 om 18:55

Frank Wormuth blijft langer bij Heracles Almelo. De Duitse oefenmeester heeft zijn contract in Almelo met één jaar verlengd en staat ook volgend seizoen voor de groep in het Erve Asito.

Dat maakt Heracles via officiële kanalen bekend. Het was al een tijdje bekend dat Wormuth en de clubleiding met elkaar in gesprek waren, maar nu is het contract daadwerkelijk ondertekend.

Technisch directeur Tim Gilissen is blij met de deal. "We zijn zeer tevreden over onze samenwerking tot nu toe, Frank en de club passen goed bij elkaar", geeft hij aan op de clubwebsite. "We zijn daarom blij dat dat we samen verder gaan. We zetten sportief in op drie doelstellingen: met betrekking tot de plek op de ranglijst, het spelen van aantrekkelijk voetbal en de ontwikkeling van onze spelers. Op al die onderdelen zien we een positieve uitwerking. Dat willen Frank en wij graag continueren."

Wormuth zelf is ook tevreden. "Ik voel me hier goed. En de huidige ploeg beschikt daarvoor over de juiste voorwaarden. Dat is de reden dat ik graag met hen blijf werken. Voor nu is het belangrijkste dat we dit seizoen zo goed mogelijk afsluiten. We hebben nog genoeg mogelijkheden om op te vallen in de Eredivisie."

Heracles wil de komende seizoenen een stap omhoog zetten, zo geeft Gilissen aan. "De doelstelling voor volgend seizoen is en blijft plek acht tot twaalf, maar onze ambitie is het halen van de play-offs. In het eerste jaar onder Frank lukte dat, in het vorige afgebroken seizoen waren we goed op weg en ook dit seizoen zijn we in de race. En als je de play-offs haalt, wil je die natuurlijk winnen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws