'Ik heb in de winter van vorig jaar met PSV gesproken, maar niet met Ajax'

'Ik heb in de winter van vorig jaar met PSV gesproken, maar niet met Ajax'

Gepubliceerd: maandag 8 maart 2021 om 20:28ma 08-03-2021 om 20:28

Patrick van Aanholt was vorig jaar dichtbij een transfer naar PSV, maar voetbalt nog steeds bij Crystal Palace. Hij sluit een terugkeer naar Nederland aankomende zomer echter niet uit: zijn contract loopt na dit seizoen af.

PSV werd vorig jaar nadrukkelijk in verband gebracht met Van Aanholt. De vleugelverdediger bevestigt de interesse van de club uit Eindhoven. Tot een transfer kwam het echter niet. "Ik heb wel met PSV gesproken, vorig jaar in de winter. Dat was een optie. Met Ajax heb ik niet gesproken", vertelt Van Aanholt in gesprek met ESPN. In de wandelgangen werd zijn naam genoemd bij Ajax, maar dat gerucht is dus onjuist.

"Het zijn altijd de media die dingen lekken. Zolang er niets concreet is, maak ik me niet druk", aldus Van Aanholt, die in eerdere interviews aangaf ooit terug te willen keren naar Nederland. Hij sluit een vertrek bij Crystal Palace na dit seizoen niet uit. "Ik ben transfervrij in de zomer, ik houd alle opties open. We zien wel wat er gaat gebeuren", sluit hij af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws