Feyenoord terug bij af: 'Niet discrete Van Galen heeft zijn hand overspeeld'

Feyenoord terug bij af: 'Niet discrete Van Galen heeft zijn hand overspeeld'

Gepubliceerd: dinsdag 9 maart 2021 om 08:53di 09-03-2021 om 08:53

Feyenoord moet weer van vooraf aan beginnen in de zoektocht naar een nieuwe teammanager. Volgens Chris Woerts hebben de Rotterdammers zelf een streep gezet door de naam van Robin van Galen. Eerder haakten Raemon Sluiter en Leen van Steensel al af.

Van Galen is een geboren Rotterdammer, die furore maakte als waterpolospeler- en coach. In 2008 leidde hij het Nederlandse damesteam naar de olympische titel en werd hij verkozen tot sportcoach van het jaar. Hij gaf zelf al aan open te staan voor een gesprek met Feyenoord. "Het wordt niet de waterpoloër, want die heeft een beetje zijn hand overspeeld", reageert Woerts vrijdag bij Veronica Inside.

"Hij heeft de publiciteit gezocht en met journalisten gesproken", legt de voormalig commercieel directeur van Feyenoord uit. "Sluiter en die jongen van Sparta (Van Steensel, red.) hebben zelf bedankt, en Feyenoord heeft Van Galen bedankt. De taak van een teammanager is ook discretie. En niet je mond voorbij praten. Als je zelf tegen de pers gaat zeggen: 'ik wil heel graat teammanager van Feyenoord worden', dan heeft dat weinig met discretie te maken. Hij heeft zijn hand overspeeld."

Volgens Woerts gaat Feyenoord nu op zoek naar nieuwe kandidaten. De topclub zoekt een opvolger voor Bas van Noortwijk, die na dit seizoen afzwaait.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws