VI: PSV wil Mvogo terugsturen naar Leipzig na transfer van Drommel

VI: PSV wil Mvogo terugsturen naar Leipzig na transfer van Drommel

10-03-2021 07:23
146

Yvon Mvogo lijkt na één seizoen alweer te vertrekken bij PSV. Voor de doelman, die gehuurd wordt van RB Leipzig, is de mogelijke transfer van Joël Drommel naar Eindhoven een streep door de rekening.

PSV zou al een eerste bod neer hebben gelegd bij FC Twente om Drommel na dit seizoen over te nemen. De sluitpost wil een stap hogerop maken - het liefst in Nederland - en wordt in het geruchtencircuit ook gelinkt aan Ajax. PSV lijkt echter de beste papieren te hebben op dit moment. 

Voetbal International meldt dat Drommel alleen nog maar 'zijn jawoord hoeft te geven' aan PSV. Hij is in hoofdlijnen akkoord met PSV, dat in onderhandeling is met Twente. Drommel moet een bedrag tussen de drie en vier miljoen euro opleveren.

De mogelijke transfer van Drommel heeft ook voor Mvogo, die voor twee seizoenen gehuurd wordt van Leipzig, gevolgen. Ondanks het feit dat zijn huurcontract nog een jaar doorloopt, stelt VI dat de Zwitser door PSV teruggestuurd wordt naar Leipzig, mocht Drommel een contract tekenen in het Philips Stadion. PSV betaalt een bedrag van 1,75 miljoen euro aan de Bundesliga-club en wil Mvogo niet op de bank zetten.

Twente heeft de vervanger van Drommel al binnen. Lars Unnerstall bewandelde de omgekeerde weg en speelt vanaf volgend seizoen in het shirt van de club uit Enschede.