Koeman maakt zich geen zorgen over mogelijke Messi-exit: 'Heeft dat allang gezien'

Koeman maakt zich geen zorgen over mogelijke Messi-exit: 'Heeft dat allang gezien'

10-03-2021 23:37 Laatste update: 11-03-2021 06:21
29

FC Barcelona-trainer Ronald Koeman houdt toch een goed gevoel over aan de Champions League-uitschakeling tegen Paris Saint-Germain. De 52-jarige trainer is trots op het spel dat zijn ploeg heeft laten zien. Koeman gaat ook kort in op de toekomst van Lionel Messi bij de club.

"We zijn uitgeschakeld, maar we vertrekken met een goed gevoel", vertelt Koeman op de persconferentie, geciteerd door Marca. "We hadden mogelijkheden om het onze tegenstander moeilijker te maken. We hebben een geweldige eerste helft gespeeld. Superieur, met een geweldige instelling. We verdienden meer. Minstens een 1-2 stand bij de rust. Met die stand zou het allemaal anders zijn geweest."

Wedden

Meer odds

Koeman werd op de persconferentie ook gevraagd naar de situatie van Messi, wiens contract na dit seizoen afloopt. "Over het algemeen heeft Lionel allang gezien dat dit team groeiende is", reageert de oefenmeester. "Met de veranderingen die we hebben doorgevoerd, het aantrekken van jonge spelers... Messi kan geen twijfels hebben over de potentie van dit team."