Openhartige zaakwaarnemer Senesi bevestigt interesse: 'Napoli bovenaan lijstje'

Openhartige zaakwaarnemer Senesi bevestigt interesse: 'Napoli bovenaan lijstje'

12-03-2021 13:42
49

Marcos Senesi staat in de belangstelling van Napoli, maar ook bij Internazionale en AC Milan is hij in beeld. Dat stelt een openhartige Stefano Antonelli, één van de belangenbehartigers van de verdediger van Feyenoord.

"Senesi? Het afgelopen seizoen werd hij uitgeroepen tot beste speler in de Eredivisie, een competitie waar veel grote kampioenen zijn opgegroeid", zegt Antonelli tegen Radio Marte. "Er wordt veel over hem gesproken en hij spreekt veel teams aan, omdat hij een moderne, opbouwende centrale verdediger is. Hij is een heel belangrijke speler."

Tuttosport meldde donderdag dat Senesi op het verlanglijstje staat van Napoli, dat een transfersom van twintig miljoen euro realistisch acht. "Napoli? Ik sla Giuntoli (sportief directeur, red.) en Gattuso (trainer, red.) heel hoog aan. Of Senesi hun eerste optie is voor de defensie? Dat zou goed kunnen. Maar ook Internazionale kent hem goed. Milan onderhandelt met Romagnoli over een nieuwe contract, maar weet ook alles van Senesi."

"Hij is een speler die we niet hoeven aan te bieden, wij worden gebeld", vervolgt Antonelli. "Maar het is pas maart, de competities moeten nog worden beslist en er kan nog veel veranderen. Duitsland heeft ook drie, vier grote clubs die veel geld hebben en erg attent zijn op Senesi."

De belangenbehartiger geeft toe dat Napoli een aansprekende club is voor de Argentijnse mandekker van Feyenoord. "Ik wil Milan en Bayern München niet beledigen, maar als we nu een rangschikking maken gebaseerd op het verlangen, perspectief en betrokkenheid, dan staat Napoli bovenaan. Als Koulibaly verkocht was, had hij wellicht al in het blauw gespeeld. Wie weet."