Volendam-verdediger lijkt hard op weg naar transfer: 'Mag naam club niet noemen'

Volendam-verdediger lijkt hard op weg naar transfer: 'Mag naam club niet noemen'

13-03-2021 10:12 Laatste update: 11:36
23

Hans Kraay jr. voorspelt dat FC Volendam-verdediger Marco Tol aan het einde van dit seizoen een transfer maakt. De naam van de geïnteresseerde club wil hij niet bekendmaken.

Omdat Tol zijn contract niet wil verlengen bij Volendam heeft trainer Wim Jonk hem uit de basis gehaald, al speelde hij tegen FC Den Bosch wel weer negentig minuten vanwege de blessure van Brian Plat.

Wedden

Meer odds

Kraay jr. weet dat er interesse is voor Tol. "Ik mag de club die hem echt heel graag wil hebben niet noemen, maar Marco Tol is, denk ik, weg aan het einde van dit seizoen", zegt hij bij ESPN.

"In de Keuken Kampioen Divisie wordt er niet veel betaald, maar bij de club waar hij heen kan gaat hij ongeveer twee keer zoveel verdienen. Of hij de Eredivisie aankan? Dat moet je aan Kees Kwakman (Volendam-icoon, red.) vragen. We zien te weinig hele wedstrijden van hem. Het is een hele goede en betrouwbare centrale verdediger met een hele goede basistechniek. Of hij echt goed genoeg is voor clubs als Heracles Almelo en Sparta, laat ik aan Kees over."