Bijl heeft duidelijke boodschap voor Buijs: 'Gewoon wangedrag, beste nekklem'

Bijl heeft duidelijke boodschap voor Buijs: 'Gewoon wangedrag, beste nekklem'

13-03-2021 23:12
137

Het was hét moment van de wedstrijd tussen FC Groningen en FC Emmen. De 'judoworp' van Groningen-trainer Danny Buijs bij Glenn Bijl. De Emmen-verdediger kan er na de wedstrijd wel om lachen, maar spreekt van 'wangedrag'.

"Volgens mij kreeg ik een judoworp van de trainer van Groningen", begint Bijl voor de camera van ESPN. "Het was heel irritant. Het ging hier al aan vooraf. We kregen zes inworpen van die kant. Onze assistent wil een bal pakken. Die krijgt me toch een uitval van Buijs, van: laat die bal liggen. Ik zei al tegen hem: je bent niet goed!"

Het zorgde voor wat irritatie aan Emmen-zijde. "Dit gebeurde er direct achteraan", vervolgt Bijl. "Hij wil snel ingooien, ik wil dat voorkomen. Volgens mij is dit gewoon wangedrag. Het was een beste nekklem volgens mij, dat zie je niet vaak op het voetbalveld. Het is geen klap of wat dan ook, maar een judoworp."

De wedstrijd tussen Groningen en Emmen eindigde uiteindelijk in een 1-1 gelijkspel door doelpunten van hoofdrolspeler Bijl en Alessio Da Cruz.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie