'Ik kan niet zeggen wat er in de zomer gaat gebeuren, het ligt bij Feyenoord'

'Ik kan niet zeggen wat er in de zomer gaat gebeuren, het ligt bij Feyenoord'

14-03-2021 11:11
49

Orkun Kökcü kent een moeizaam seizoen bij Feyenoord en werd een aantal weken terug wakkergeschud door trainer Dick Advocaat. Sinds dat moment werkt hij er extra hard voor. Over een mogelijke transfer na dit seizoen wil de middenvelder nog niet praten.

"Een paar weken geleden kwam hij (Advocaat, red.) naar me toe en zei: tot hier en niet verder. Het moet echt stukken beter", begint Kökcü in gesprek met de NOS. "Toen hij dat zei ging er toch een knop om bij mij. Ik ben extra hard gaan trainen en werd echt getriggerd toen hij dat zei. Je beseft dat je uit een ander vaatje moet tappen. Ik hou wel van die aanpak."

Wedden

Meer odds

Niet alleen Advocaat uitte kritiek aan het adres van Kökcü, ook van buitenaf waren er negatieve geluiden. "Als je net doorbreekt en je speelt gewoon lekker, word je snel de hemel in geprezen. Maar als het even minder gaat, word je ook snel weer met beide benen op de grond gegooid. Wij vragen niet om de hemel in geprezen te worden, maar het is hoe het is."

Feyenoord zit op het moment niet in een goede financiële situatie vanwege de coronacrisis. Kökcü wil nog niet praten over een mogelijke transfer aankomende zomer. "Ik kan niet zeggen wat er in de zomer gaat gebeuren. Het ligt bij Feyenoord. Als er een goed bod komt en ze gaan ermee akkoord, dan is het aan mij om een keuze te maken. Maar er speelt op dit moment niks."