Weer een nederlaag voor Bayer Leverkusen, Doan doet Bosz pijn

14-03-2021 15:48
18

Na de zege op Borussia Mönchengladbach kreeg Bayer Leverkusen weer wat lucht, maar de ploeg van Peter Bosz leed tegen degradatiekandidaat Arminia Bielefeld weer een pijnlijke nederlaag. Mede dankzij Ritsu Doan werd het 1-2.

Door een goal van Doan kwam Bielefeld al vroeg in de wedstrijd op voorsprong, ondanks een overwicht van Leverkusen. De PSV-huurling schoot na zeventien minuten van dichtbij binnen. Leverkusen deelde de lakens uit, maar kansen leverde dat niet op. Bielefeld wist de voorsprong vast te houden.

Ondanks de aanvallende wissels van Bosz in de rust kwam Bielefeld na een uur op 0-2 door Masaya Ukogawa. Door Patrik Schick mocht de ploeg van Bosz nog hopen op een puntje, maar dat was ze niet gegund.

In de strijd om Champions League-voetbal kan Leverkusen zich weinig puntenverlies meer veroorloven. Er moeten nog negen wedstrijden worden gespeeld in de Bundesliga.