Clubs in de rij bij Feyenoord: 'Alles is een bonus, uiteindelijk wil je spelen'

Clubs in de rij bij Feyenoord: 'Alles is een bonus, uiteindelijk wil je spelen'

15-03-2021 08:06
63

De transfergekte is losgebarsten rond Nick Marsman, meldt De Telegraaf. De clubs staan in rij voor de doelman van Feyenoord, die uitblonk tegen PSV (1-1).

Marsman bewijst zichzelf dit seizoen als een betrouwbare stand-in voor Justin Bijlow en heeft zich in de kijker van meerdere clubs gespeeld. Zijn aflopende contract maakt hem extra interessant. Marsman ontkent tegenover De Telegraaf niet dat er dingen spelen.

"Maar ik zit op dit moment nog bij Feyenoord", verklaart hij. "Mijn situatie is natuurlijk veranderd. Toen ik naar Feyenoord kwam, dacht ik dat elke wedstrijd die ik zou spelen meegenomen was. Geen enkele keeper wil een heel jaar op de bank zitten. Ik heb hier kansen gekregen en probeer op die momenten mijn best te doen. Uiteindelijk wil je toch spelen."

Marsman moet de keuze maken of hij tweede keeper blijft of een nieuwe stap wil maken. Hij weet dat Feyenoord weer kiest voor Justin Bijlow als de talentvolle keeper helemaal fit is. Marsman: "Ik ken Justin goed. Hij is een heel goede keeper, dus ik snap dat de trainer hem graag in het team wil hebben. Voor mij blijft elke wedstrijd die ik meepak een bonus."