Zidane wordt gek van nieuwe blessure bij Hazard: 'Ik kan het ook niet uitleggen'

Zidane wordt gek van nieuwe blessure bij Hazard: 'Ik kan het ook niet uitleggen'

15-03-2021 15:37 Laatste update: 15:29
24

Dinsdag neemt Real Madrid het in de Champions League op tegen Atalanta, maar dat zal het doen zonder Eden Hazard. Trainer Zinédine Zidane bevestigde maandag op een persconferentie dat de Belg weer geblesseerd is.

Afgelopen weekend maakte de vleugelaanvaller nog zijn rentree tegen Elche (2-1 winst) nadat hij er lange tijd uitlag met een liesblessure. Hazard speelde een kwartier mee, maar heeft volgens Real een nieuwe spierblessure opgelopen. De Koninklijke laat op hun eigen website weten dat nog niet duidelijk is hoe lang de Rode Duivel er deze keer uit zal liggen.

Op een persconferentie, waarop de wedstrijd in de achtste finale tussen Real Madrid en Atalanta besproken werd, wist Zidane het allemaal ook even niet meer. "Ik kan je momenteel niets anders vertellen over Hazard", liet hij tegenover diverse Spaanse media optekenen. "Ik kan het niet verklaren. We willen allemaal Hazard zien spelen, maar dat kan nu niet."

De transfer van Hazard naar de Spaanse hoofdstad is tot nu toe nog geen groot succes geworden. Bij zijn vorige club Chelsea was de Belg in zeven seizoenen maar op 198 dagen afwezig door een blessure, terwijl hij in anderhalf jaar bij Real al 362 dagen over moest slaan.