Jong PSV slacht Jong Utrecht, winst voor NEC en volgende tik voor Jong Ajax

15-03-2021 21:57 Laatste update: 22:00
26

Jong FC Utrecht heeft een pak slaag gekregen van Jong PSV: op sportcomplex Zoudenbalch won de ploeg uit Eindhoven met 1-6. Jong Ajax verloor met 2-1 op bezoek bij Jong AZ, terwijl een solide NEC te sterk was voor FC Volendam.

Jong FC Utrecht - Jong PSV 1-6
Een ongenadig pak slaag voor voor Jong Utrecht tegen Jong PSV. Na negentig minuten spelen stond er een pijnlijke 1-6 stand op het scorebord in het voordeel van de uitploeg. De marge was al voor rust drie door doelpunten van Shurandy Sambo, Joël Piroe en Fodé Fofana. Vooral de treffer van Fofana was prachtig: hij verschalkte Jong Utrecht-keeper Maarten Paes met een omhaal.

Na rust ging Jong PSV vrolijk verder. Tijn Daverveld en Fofana zorgden voor een 0-5 tussenstand. Mohamed Mallahi zorgde voor een eretreffer, maar het slotakkoord was voor Johan Bakayoko. Hij bepaalde de einstand op 1-6.

Jong AZ - Jong Ajax 2-1
Jong Ajax heeft de slechte reeks in de Keuken Kampioen Divisie niet kunnen doorbreken. Op bezoek bij Jong AZ werd er met 2-1 verloren. De start voor de Amsterdammers was goed: Naci Ünüvar zette de gasten halverwege de eerste helft op 0-1. Lang genieten van de voorsprong kon Jong Ajax echter niet: Jelle Duin zorgde al snel voor de 1-1.

Na rust ging het gelijk op, maar was het Jong AZ dat er met de overwinning vandoor ging. Kenzo Goudmijn pegelde de bal hard achter Jong Ajax-keeper Kjell Scherpen. Hier bleef het bij.

NEC - FC Volendam 1-0
NEC heeft voor de vijfde keer op rij gewonnen in de Keuken Kampioen Divisie. De Nijmegenaren hadden aan één doelpunt genoeg tegen FC Volendam: Elayis Tavsan maakte het verschil met een prachtige vrije trap.