'Feyenoord zoekt naar opvolger Berghuis en denkt aan Argentijnse tiener'

'Feyenoord zoekt naar opvolger Berghuis en denkt aan Argentijnse tiener'

16-03-2021 13:52
157

Feyenoord lijkt bezig met een potentiële opvolger van Steven Berghuis. Exequiel Zeballos van Boca Juniors staat op het lijstje, aldus Feyenoord Transfermarkt.

De naam van Zeballos zou zijn gevallen in De Kuip, klinkt het. De kans bestaat dat Berghuis aan het einde van het seizoen vertrekt - de aanvoerder is voor slechts vier miljoen euro beschikbaar - en dus lijkt technisch directeur Frank Arnesen bezig met zijn opvolging.

Feyenoord heeft zich nog niet officieel gemeld voor de eventuele komst van Zeballos. De achttienjarige aanvaller beschikt over een contract tot eind 2025 bij Boca Juniors. Het is nog onduidelijk of de Argentijnse topclub bereid is mee te werken aan een transfer. Zeballos speelde vier wedstrijden in de hoofdmacht van Boca.

De laatste jaren wordt Feyenoord vaker in verband gebracht met Argentijnse spelers. Anderhalf jaar geleden kwam daar de komst van Marcos Senesi uit voort. De verdediger lijkt bij een vertrek een veelvoud van zijn transfersom (zeven miljoen euro) op te gaan leveren.