Twente weigert PSV-bod op Drommel: 'Het is zeker geen kwestie van details'

Twente weigert PSV-bod op Drommel: 'Het is zeker geen kwestie van details'

Gepubliceerd: woensdag 17 maart 2021 om 07:53wo 17-03-2021 om 07:53

Laatste update: woensdag 17 maart 2021 om 08:17wo 17-03-2021 om 08:17

FC Twente heeft geen haast met de verkoop van Joël Drommel. Technisch directeur Jan Streuer geeft aan dat het verschil tussen vraag en aanbod op dit moment nog te groot is.

Drommel zelf hield zich lang op de vlakte over de PSV-geruchten, maar liet zaterdag na de wedstrijd tegen AZ weten dat hij persoonlijk akkoord is met de Eindhovenaren. De twee clubs zijn er echter nog niet uit, zo geeft Streuer aan. Twente gaat de eenzijdige optie in het contract van Drommel lichten, maar wil een transfer niet in de weg staan. "Daarom hebben we Joël ook toestemming gegeven om met PSV te gaan praten", aldus Streuer in gesprek met TC/Tubantia.

PSV wist het al snel eens te worden met Drommel, maar de onderhandelingen met Twente verlopen stroef. Een eerste gesprek leverde niets op, een vervolggesprek staat nog niet gepland. "Wij hebben nog geen akkoord", vervolgt Streuer. "Ik heb al ergens gelezen dat het nog slechts een kwestie van details is, maar dat is zeker niet zo. Wij hebben PSV aangegeven wat we willen, en we wachten nu verder af."

Twente heeft geen haast, PSV wil juist snel toeslaan. RB Leipzig kan Yvon Mvogo eerder terughalen uit Eindhoven, terwijl de Eindhovenaren verwachten dat er richting het einde van het seizoen meer interesse zal ontstaan voor Drommel. Mocht dat gebeuren, kan Twente de prijs verder opdrijven.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws