Eindhovens Dagblad maakt melding van interesse: Ik ben gelukkig bij PSV

Eindhovens Dagblad maakt melding van interesse: "Ik ben gelukkig bij PSV"

17-03-2021 10:35
24

Joël Piroe is naar eigen zeggen gelukkig bij PSV, maar een vertrek van de 21-jarige spits is niet uitgesloten. Andere clubs informeren naar zijn beschikbaarheid voor de zomer, meldt het Eindhovens Dagblad.

Piroe ligt in Eindhoven vast tot medio 2022 en het is nog niet duidelijk of hij zijn contract uitdient. "Ik ben gelukkig bij PSV", laat hij weten. Toch zal het steken dat zijn droom om door te breken maar niet uitkomt. "In het begin van het seizoen wist ik ongeveer wat ik kon verwachten", zegt hij over zijn rol bij het eerste elftal.

Eén keer mocht hij in de basis beginnen van PSV-trainer Roger Schmidt. In december beleefde Piroe zijn hoogtepunt met zijn eerste Eredivisie-goal én twee treffers in de Europa League tegen Omonia Nicosia. "Dan merk je pas echt hoe ongelooflijk veel mensen meeleven met PSV en ook met mij als persoon", blikt hij terug.

De opleving kreeg echter geen vervolg: Piroe speelt zijn wedstrijden weer bij Jong PSV. "Anderen bij PSV maken goede stappen, maar daarmee wil ik mezelf zeker niet tekort doen. Ik heb kwaliteiten en uiteindelijk maakt de trainer een keuze voor zijn selectie. Bij de beloften spelen is voor mij beter dan niks, omdat ik fit moet zijn om me te blijven ontwikkelen en mijn kansen te kunnen benutten."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie