Zahavi niet eens met kritiek: 'Na Ajax lees ik over een 'magische wedstrijd''

Zahavi niet eens met kritiek: 'Na Ajax lees ik over een 'magische wedstrijd''

17-03-2021 14:00 Laatste update: 14:02
28

Eran Zahavi begrijpt dat er in zijn beginperiode wat kritiek was aan zijn adres. De geluiden van de laatste tijd, dat Donyell Malen en hij teveel voor eigen succes gaan, vindt hij echter maar onzin. De Israëliër denkt dat hij een goed duo vormt met Malen.

"Soms wordt er over Donyell en over mij gepraat. Maar als het goed gaat, zoals tegen Ajax, lees ik over een 'magische wedstrijd'", begint Zahavi in een uitgebreid interview met de clubkanalen van PSV. "Twee spitsen willen allebei scoren. Soms ben je egoïstisch, maar ik kan er ook anders tegenaan kijken. In het strafschopgebied wil je bijten. Dat is een natuurlijke houding, ik zie geen probleem."

Wedden

Meer odds

Dat het in het begin wat stroef liep tussen de twee aanvallers, ziet Zahavi als iets logisch. "We hadden geen tijd om te wennen aan elkaar. De laatste twee maanden spelen we goed samen. We spelen goed voor het team, creëren kansen voor elkaar", aldus Zahavi, die het onderbouwt met wat cijfers. "Ik heb dertien kansen gecreëerd voor Donyell. Dat is heerlijk. Als ik die cijfers zie, dan kan ik me niet egoïstisch voelen. Dat wil ik ook niet horen, dat is bullshit."