'Hoop voor Slot en Feyenoord: mogelijk snel kapitaalinjectie van 130 miljoen euro'

'Hoop voor Slot en Feyenoord: mogelijk snel kapitaalinjectie van 130 miljoen euro'

18-03-2021 08:14
199

De financiële malheur bij Feyenoord kan weleens snel ten einde komen. De Telegraaf meldt dat de Rotterdammers in alle stilte nog altijd aan de komst van 'zeer vermogende investeerders' werken.

Het water komt door de coronacrisis tot aan de lippen bij Feyenoord, dat afstevent op een miljoenenverlies. Toch hoeft de nieuwe trainer Arne Slot niet meteen bang te zijn dat er helemaal niets mogelijk is in De Kuip. De Telegraaf sluit een 'zakelijke revolutie' niet uit voor de start van het nieuwe seizoen. De besprekingen met de mogelijke investeerders verlopen allesbehalve stroef.

Wedden

Meer odds

Volgens de ochtendkrant kan daar zomaar een kapitaalinjectie van meer dan 130 miljoen euro uit voortvloeien. Slot is op de hoogte van die ambities en het is één van de belangrijkste redenen waarom hij AZ besloot te verruilen voor Feyenoord.

De nieuwe trainer van de Rotterdammers heeft nog geen honderd procent zekerheid, maar hij schaakt al wel op twee borden. 'Op het ene bord speelt hij met zwart (behoudend, zuinig met geld), op het andere bord speelt hij met wit (aanvallend en kijkend naar duurdere spelers op de transfermarkt).'