'Barcelona loopt Suárez-miljoenen mis door uitschakeling van Atlético Madrid'

'Barcelona loopt Suárez-miljoenen mis door uitschakeling van Atlético Madrid'

18-03-2021 11:53
16

FC Barcelona loopt twee miljoen euro mis omdat Atlético Madrid de kwartfinale van de Champions League niet gehaald heeft. Volgens Cadena SER hadden de Catalanen in het contract van Luis Suárez laten opnemen dat ze geld zouden krijgen voor een eventuele plek bij de laatste acht in het miljardenbal.

En dus zal de uitschakeling van Atlético niet alleen bij de Madrileense club voor teleurstelling gezorgd hebben. In de bestuurskamer van FC Barcelona heeft men wellicht met een schuin oog naar de wedstrijd van Atlético gekeken, aangezien er dus ook voor de Catalanen enkele miljoenen op het spel stonden. Barça had de bonus uit het contract van Suárez goed kunnen gebruiken, gezien hun megaschuld van ruim één miljard euro.

Suárez, normaal gesproken de doelpuntenmachine van Atlético, kon woensdagavond in het duel tegen Chelsea geen potten breken en werd na een uur gewisseld. Vanaf de bank zag de teleurgestelde Uruguayaan hoe zijn club uiteindelijk met 2-0 verloor van Chelsea, mede door een doelpunt van Hakim Ziyech. Dat was na een 1-0 thuisnederlaag niet genoeg om de volgende ronde te halen.