Zwitserse waarschuwing voor Ajax: Dat hadden ook niet veel mensen verwacht

Zwitserse waarschuwing voor Ajax: "Dat hadden ook niet veel mensen verwacht"

Gepubliceerd: donderdag 18 maart 2021 om 12:25do 18-03-2021 om 12:25

Laatste update: donderdag 18 maart 2021 om 13:26do 18-03-2021 om 13:26

Young Boys-spits Jean-Pierre Nsame gelooft nog steeds in een goed resultaat van zijn team tegen Ajax. De ploeg uit Bern verloor tijdens de heenwedstrijd in Amsterdam met 3-0 van Ajax en lijkt zodoende kansloos om de kwartfinales van de Europa League te halen. De spits uit Kameroen denkt hier echter heel anders over.

Young Boys verliet het veld zonder ook maar één keer op het Ajax-doel te hebben geschoten. "Niemand geeft nog een cent voor ons", vertelt Nsame aan diverse Zwitserse media, waaronder Blick. "Maar ik verwacht dat het nu een andere wedstrijd wordt, ook door de omstandigheden op ons kunstgras. Ook zonder fans op de tribune zijn we tot veel in staat. In de vorige ronde tegen Bayer Leverkusen stonden we bij rust met 3-0 voor. Dat hadden ook niet veel mensen verwacht."

Volgens de rappe aanvaller vindt iedereen het logisch als de Zwitserse formatie uitgeschakeld wordt. Toch ziet Nsame hier ook de positieve kant van in. "Als we alsnog naar de kwartfinales gaan, dan hebben we het fantastisch gedaan. Dan leveren we een sensationele prestatie. We hebben al vaker bewezen dat we ijzersterk zijn als we met onze rug tegen de muur staan."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws